« Takaisin Vaskiveden valokuituverkko -sivulle

22.1.2018

Vaskiveden, Koronkylän ja Vaskuun valokuituhanke toteutuu

Valokuituhankkeemme on saanut myönteisen rahoituspäätöksen hakemuksen mukaisesti Pirkanmaan ELY-keskukselta ja pääsemme toteuttamaan hanketta suunnitellusti Vaskiveden, Koronkylän ja Vaskuun alueella. Myös Ruoveden 5 kylää ovat saaneet myönteisen päätöksen.

Valokuituhankkeen toteutumisella on hyvin tärkeä merkitys kylillemme. Hankkeen toteutuksella panostetaan tulevaisuudessa nopeaan ja luotettavaan tiedonsiirtoon ja se parantaa huomattavasti edellytyksiä, että maallakin voi asua, elää ja yrittää. Valokuituverkon käyttäminen vapauttaa mobiiliverkkoa, kun esimerkiksi etätyöt ja videoliikenne hoituvat valokuidun välityksellä helposti ja ennen kaikkea luotettavasti. Tietoliikenteen kehitys vauhdittuu jatkossa entisestään, ja verkossa liikkuvan tiedon määrä tulee moninkertaistumaan. Etenkin kasvava videoliikenne vaatii nopean ja hyvän kaistan.

Hankkeen etenemisestä tiedotamme sähköpostilla, nettisivuillamme ja liittymän ottajille tarvittaessa myös postitse.

Tulemme järjestämään keväällä asiasta liittymän ottajille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille avoimen tiedotustilaisuuden. Tämän tilaisuuden ajankohdasta tiedotamme myöhemmin.

Myös jälkiliittyminen verkkoon on mahdollista, mikäli kiinteistö sijaitsee hankealueella. Mikäli olet kiinnostunut valokuidusta ota pikaisesti yhteyttä Anttiin, Olliin tai Tapaniin.

Lisätietoja:

Antti Sipilä
puh. 0440 754 123
vaskikuitu(at)gmail.com

Olli Koro
puh. 0400 122 690

Tapani Heinonen
puh. 0400 177 822
tapani.heinonen(at)phpoint.fi

Maaseutu 2020 logo
Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto logo
Pohjois-Hämeen Puhelin Oy logo
Manner-Suomen kehittämisohjelma 2014-2020 logo

« Takaisin Vaskiveden valokuituverkko -sivulle